Спести време Попитай

От вас информацията, а от нас хамалите. Направете запитване и ние ще ви потърсим
Натисни тук

Контакти на Hamali Green

За връзка с нас ви предоставме контактна форма и информиця. Не се безпокойте да ни потърсите
Свържете се с нас

основни услуги

Ние сме силни в

Предварителен оглед

Извършването на предварителен оглед е много важен, тъй като той ни дава възможност да преценим ситуацията, да направим план за действие, определим необходимия работен ресурс (брой хамали), вида на товарния транспорт (микробус или камион).

Също така се уточнява естеството на товара (негов обем, подготовка и т.н) и съобразно тези детайли се определя крайната цена преместване.

Преместване на магазини и складове

Извършваме преместване на щандове, рафтове, манекени и друго оборудване както и стоки и продукция от вашите магазини или складови помещения.
За повече информация се свържете с нас!

Транспортни услуги

Разполагаме с камиони и микрубуси.

Камионите са с метален фургон и падащ борд, които са подходящи за транспортиране на пиана, каси, палетизирани стоки и всякакъв друг вид елементи, нуждаещи се от товарене с помощта на падащ борд и/или палетна количка.

Микробусите ни имат предимство пред камионите при извършването на транспортни услуги на дълги разстояния, защото са по-бързи, по-икономични и съответно тяхната цена за извършен километър пробег е по-ниска.

Кашони и опаковки

Опаковането е съществена част от подготовката за същинското преместване и обезопасяване на товар. Времето и техниките на опаковане, които ще се приложат, зависят изцяло от естеството на самата пратка.

За ваше улеснение, ние можем да предложим всички видове опаковъчни материали - кашони, найлонови чували, стречфолио, хартиено тиксо и др. – на достъпни цени.

Изхвърляне на отпадъци

Ние ще ви помогнем да се освободите от всички отпадъци, които изискват професионално изхвърлят. Било то стара техника, стари мебели или ремонтни отпадъци, просто ни се обадете и ние ще направим необходимото.

Може да поръчате само транспортна услуга или да оставите всичко на нас.

Преместване на дома

Всички детайли по преместването на вашия дом ще са предвареително преценени от нашия екип. Извършваме демонтаж, обезопасяване на мебели и техника, пакетиране и преместването им на новото място както и всички други допълнителни услуги, които са необходими.

Преместване на офиса

Преместването и транспортирането на cĸъпи oфиc мeбeли и тexниĸa не изисква само физическа сила и надежден транспорт. Нашият екип ще направи нужните стъпки в посока на обезопасяването, така че да запази целостта на мебелите и техниката, както и да предпази ъгли, стени и други прегради по пътя от нараняване по време на преместването.

Преместване на свръх товари

При преместване и транспорт на палетизирани товари, тежки предмети, апаратура или какъвто и да е товар, който се нуждае от машинно повдигане, ние ще осигурим присъствието на мотокари, електрокари, телескопични повдигачи или друг вид подемни машини.

При преместване на каси, сейфове и друг вид елементи с голямо собствено тегло към екипа от хамали се подсигурява присъствието на палетна или платформена количка.

Монтаж и демонтаж на мебели

Както в частните домове, така и в гoлeмитe oфиcи имa сложни мeбeлни ĸoмпoзиции като кухни, секции, бюра и други, ĸoитo изиcĸвaт специални пoзнaния за монтаж и демонтаж.

Ние притежаваме нужният опит, отлични умения и набор от инструменти, за да ce cпpaвим c бeзoпacното рaзглoбявaнe и cглoбявaнe нa вашите мeбeли и oбopyдвaнeтo, независимо от сложността на изпълнение.

Къртачни услуги

Къртачните услуги включват изкъртване на фаянс/теракот/беетон/тухлени стени/гипсо картон/стари тавани (гредоред)/ къртене с машини.

Ние имаме голям опит и винаги намираме решение при трудни ситуации свързани с къртене и събаряне. Работим внимателно и отговорно и изпипваме работата.

Услугата се предлага в завършен вид – от къртене, до събиране и извозване на отпадъците.

Помагаме с няколко стъпки
НЯКОЛКО АКЦЕНТА В НАШАТА РАБОТА


01

Собствен транспорт

Hamali Green разполага със собствена автобаза. Можем да сме в услуга на нашите клиенти с микробуси и камиони за всякакви пратки, багажи и свръх тежки товари.
02

Опитен екип

Ние сме сплотени екип от опитни хамали. Държим на комуникацията и коректността към нашите клиенти. Винаги сме с персонално отношение към вас!
03

Бързо, чисто и ясно

Всичките хамалски услуги, които предлагаме са предварително планирани и кординирани в процес на работа, за бързо и точно изпълнение на нуждите на нашите клиенти.

За Hamali Green

Hamali Green - София извървашва хамалски услуги, товаро и разтоварна дейност, транспортни услуги и преместване с опитни хамали за цяла България.